1
Gratis schatting

Waasmunster *** GENIET NOG VAN DE AANKOOP AAN 6 % BTW *** - Nieuwbouw open bebouwing aan de bossen van de Heide - “De Vier Getijden”

Referentie: WAASMUNSTER 415.000 € CC

€ 415.000

Totale Oppervlakte181m2Slaapkamers3
Woonoppervlakte192m2Badkamers1

Meer over dit pand

*** GENIET NOG VAN DE AANKOOP AAN 6 % BTW - MIS DEZE KANS NIET NIET !!! *** (mogelijk tot het einde van 2024)

Woonproject 'De Vier Getijden' in Waasmunster is een combinatie van huizen en appartementen.

Deze verkaveling is - met zijn rustige omgeving op een steenworp van het centrum - de ideale uitvalsbasis voor jong en oud.  Achter het woonproject ligt een oude spoorwegbedding die op heden dienst doet als fietspad en fitometer. Dankzij de doodlopende straat is er enkel plaatselijk verkeer mogelijk. Een andere grote troef is de centrale ligging tussen Gent en Antwerpen.

De halfopen bebouwingen met oprit en carport beschikken over een inkomhal, berging en toilet. De mooie leefruimte met open keuken geeft direct toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping hebben we drie ruime, gelijkwaardige slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De zolder (48m²) is bereikbaar via een vaste trap en is perfect in te delen naar meerdere slaapkamers met bad- of douchekamer.

De oriëntatie van de woningen zorgt voor maximale bezonning.

Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW indien u voldoet aan de voorwaarden. 

Meer info via mail of op 0473/68 22 47.Woonproject 'De Vier Getijden' in Waasmunster is een combinatie van huizen en appartementen. Deze verkaveling is - met zijn rustige omgeving op een steenworp van het centrum - de ideale uitvalsbasis voor jong en oud.  Achter het woonproject ligt een oude spoorwegbedding die op heden dienst doet als fietspad en fitometer. Dankzij de doodlopende straat is er enkel plaatselijk verkeer mogelijk. Een andere grote troef is de centrale ligging tussen Gent en Antwerpen. De halfopen bebouwingen met oprit en carport beschikken over een inkomhal, berging en toilet. De mooie leefruimte met open keuken geeft direct toegang tot de tuin. Op de eerste verdieping hebben we drie ruime, gelijkwaardige slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De zolder (48m²) is bereikbaar via een vaste trap en is perfect in te delen naar meerdere slaapkamers met bad- of douchekamer. De oriëntatie van de woningen zorgt voor maximale bezonning. De woningen worden volledig afgewekt en zijn voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en regenwaterput... Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW indien u voldoet aan de voorwaarden. Meer info via mail of op 0473/68 22 47.

Indeling

Slaapkamer3
Keuken1
Zolder1
Berging1
Living1
Tuin1
Toilet2
Badkamer1

Kenmerken

ReferentieWAASMUNSTER 415.000 € CC
TerrasAanwezig

Stedenbouw

Bouwvergunningja
Verkavelingsvergunningja
OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemmingWoongebied
DagvaardingNee
Voorkooprechtnee

Technisch

Aardgas
Stadswater
Regenwater
Zonnepanelen
Vloerverwarming
Septische put
Elektriciteit

Wij zoeken jouw pand.

Niet gevonden wat je zocht? Wij helpen jou graag verder.

Hou me op de hoogte