1
Gratis schatting

Panden in de kijker

Over Arcade Vastgoed

In 2003 startten de zaakvoerders Dirk en Peter met het uitbouwen van een gloednieuw vastgoedkantoor, dat sindsdien een uitstekende reputatie kent in Gent en omstreken.

Arcade Vastgoed is heden ten dage nog steeds een jong en dynamisch vastgoedkantoor met enthousiaste makelaars die hun klanten steeds een perfecte service bieden bij de verkoop of verhuur van hun eigendom.

U kan rekenen op de jarenlange ervaring van een deskundig team dat een uitstekende service en een persoonlijke aanpak garandeert.

Samen met ons team van professionele medewerkers staan we klaar om u met onze jarenlange ervaring te begeleiden bij de aan- of verkoop, huur of verhuur van uw eigendom.

Heeft u eerder interesse om uw eigendom te verkopen in functie van projectontwikkeling? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn uw ideale partner voor een vlotte samenwerking met projectontwikkelaars, architectenbureaus en investeerders.

Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel! Neem contact op en wij helpen u graag verder.

over-arcade.jpg

Laat ons uw vastgoed schatten

Schatting aanvragen