1
Gratis schatting

Zomergem Exclusieve eigendom in Zomergem (Lievegem), bestaande uit hoeve/landhuis, bijgebouwen en garage - landschapstuin, vijver (aanpalende weide van 13.700m² apart aan te kopen)

Totale Oppervlakte2981m2Slaapkamers3
Woonoppervlakte395m2Badkamers2

Meer over dit pand

*** VERKOCHT ***

Link naar video: https://youtu.be/wDcfnSGAwl0.

Uitzonderlijk prachtig onderhouden eigendom (ong 80 M straatbreedte) en aanhorigheden op 2.981 m². Gelegen  in landelijk waardevol agrarisch gebied.  Het woonhuis biedt 230 m² bewoonbare opp, incl veranda en afgewerkte en verwarmde zolderruimte. De eigendom werd gerenoveerd in 2003 en 2010 en is afgewerkt met duurzame kwalitatieve materialen. Samen met de bijgebouwen is er een bruikbare bewoonbare opp van 395 m².

Het woonhuis omvat een inkomhal, 2 slaapkamers op het glvl met ingemaakte kast, apart toilet. De living is tot in de nok uitgewerkt en geeft een verruimend gevoel, met toegang naar de veranda die uitzicht biedt  op  een prachtige zongeoriënteerde landschapstuin ; een volledige ingerichte keuken in landhuis stijl met schuiframen naar terras ; Badkamer met lavabomeubel met dubbele lavabo, en  ligbad ; In de eigendom zijn voldoende inmaakkasten en bergingsruimte ; Er is tevens een extra badkamer op het glvl met lavabo, toilet en aansluiting voor wasmachine. Op het verdiep is er een  afgewerkte en verwarmde zolderruimte, die dienst kan doen als slaapkamer, of polyvalente ruimte.
Een bijgebouw van 53 m² met 3 fase spanning, met  voldoende opbergmogelijkheid voor tuinmeubilair of als hobbyruimte ;
Vervolgens is er nog een apart bij gebouw  van 120 m² , die nu ingericht is als bureel/bibliotheek (vloerverwarming) met inbouwcassette (hout), toilet, en met een  garage voor 2 wagens met sectionale automatische poort.

De eigendom is volledig omheind  - landschapstuin met heel wat variaties aan planten, bloemen, fruitbomen, vijver, serre, 2 tuinhuizen ; alles perfect onderhouden ! Centrale verwarming en 2 aparte cv ketels op mazout - EPC 366 Kwh/m² ; en volledig asbestveilig. De  achterliggende weide van 13.700 m² kan apart aangekocht worden.

Voor inlichtingen en bezoek : 0476/450.689 Annick Buysse

Wij zoeken jouw pand.

Niet gevonden wat je zocht? Wij helpen jou graag verder.

Hou me op de hoogte