1
Gratis schatting

Roeselare 7 gebruiksklare KMO Units te koop in Bedrijvenpark “Rollare” op toplocatie in Roeselare.

Referentie: M-0152 - 480m²

€ 714.000 excl. btw en kosten

Totale Oppervlakte480m2
Woonoppervlakte480m2

Meer over dit pand

In de eerste fase van dit project zullen er 7 magazijnen functioneel gebouwd worden met een oppervlakte tussen de 264m² en 484m². In latere fases zullen er units beschikbaar zijn vanaf 108m². Daarnaast biedt het project ook ruimte tot ontwikkelen van gebouwen op maat. 
De loodsen zijn uitstekend gelegen, zijnde op 400m van de N32/N36, 650m van de Westlaan, 2km van het centrum en op 10min van de E403.
De KMO Units zijn opgebouwd uit een geïsoleerde panelen, betonnen tussenwanden, geïsoleerd steeldeck (witgelakt), polybetonvloer (3T/m²), regenwaterput per unit, aluminium schrijnwerk, automatische sectionale poorten (4m x 5m) en de units hebben een vrije hoogte van 6m.
Prijzen incl.: EPB uitgeruste unit (conform opslag), ventilatie (roosters + type C), lichtstraten, verlichting binnen en buiten de unit, binnen afwerking raam in aluminium.  
Prijzen zijn excl. parkeerplaatsen, basisakte en opmetingskosten, water en elektriciteit en brandtechnische voorziening.
Wenst u, uw bedrijf te vestigen of zoekt u een investering in een prachtig toekomstig bedrijvenpark op een strategische ligging in het hart van West-Vlaanderen, aarzel niet ons te contacteren.
Meer info: bedrijfsvastgoed@arcade-vastgoed.be of Joost: 0479/49.55.88. / Thomas: 0475/32.51.89.

Indeling

Magazijn1

Kenmerken

ReferentieM-0152 - 480m²
Oriëntatie TuinNoordoost

Stedenbouw

Bouwvergunningja
Verkavelingsvergunningnee
OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Stedenbouwkundige bestemmingIndustriegebied voor ambachtelijke bedrijven of gebieden voor kleine en middelgrote ondernemingen
DagvaardingNee
Voorkooprechtnee

Technisch

Internet
Septische put
Elektriciteit
Stadswater
Regenwater

Wij zoeken jouw pand.

Niet gevonden wat je zocht? Wij helpen jou graag verder.

Hou me op de hoogte