1
Gratis schatting

Wondelgem ***VERKOCHT*** 397m² KMO-unit met 3 parkeerplaatsen in “GUNDILO Park” naast R4 Wondelgem

Totale Oppervlakte397m2
Woonoppervlakte397m2

Meer over dit pand

***VERKOCHT*** 
397m² (unit 8.3) nieuwbouw KMO-unit met 3 parkeerplaatsen te koop in kleinschalig nieuwbouwproject gelegen op een uitstekende locatie naast de R4. Het Gundilo Park bestaat uit 4 nieuwbouw KMO-loodsen van 361m² tot 436m², de units zijn samenvoegbaar tot grotere entiteiten.
De geïsoleerde magazijnen zijn opgebouwd uit een staalstructuur met betonpanelen, de voorgevel en linkergevel zijn voorzien in een betonnenplint van 2,5m hoogte en daarboven een sandwichpaneel. Verder is elk casco loods (brandklasse C) voorzien van een steeldeck, sectionale poort (4m x 4,5m) met aparte toegangsdeur, gepolierde betonvloer en lichtstraat. De vrije hoogte bedraagt 6 m. Aan de voorzijde zijn raampartijen voorzien en zorgt voor een mogelijkheid tot het creëren van kantoorruimte op mezzanine.  
Prijzen zijn excl. BTW en excl. aansluitingskosten nutsvoorzieningen, meterkast, basisakte, opmetingsplan, postinterventiedossier en brandcentrale (€7.790 excl. BTW). Oplevering voorzien Q1 – Q2 2023. Prijslijst en plannen te bekomen via mail.
Extra mogelijkheid tot aankopen van het naastgelegen perceel aan straatzijde van 50 m² voor 4 vergunde parkeerplaatsen (visibiliteit). 
Project is vergund en in aanbouw. Meer info: 09/395.28.00. 

Wij zoeken jouw pand.

Niet gevonden wat je zocht? Wij helpen jou graag verder.

Hou me op de hoogte