U overweegt een eigendom te verkopen met Arcade Vastgoed?

Gefeliciteerd - U neemt de juiste beslissing! Een eigendom verkopen gaat immers over veel geld. Het is dan ook verstandig dat u niet hals over kop uw woning te koop stelt maar onze professionele hulp inroept. Bovendien is de verkoop van een eigendom méér dan het afsluiten van een overeenkomst aan een welbepaalde prijs. Kent u immers de juiste waarde van uw onroerend goed?

 
 

Weet u hoe en in welke media u het best uw eigendom publiceert? Welke documenten en certificaten tegenwoordig verplicht zijn? … Wees gerust wij bieden op al uw vastgoedvragen een antwoord. Arcade Vastgoed is sinds jaren een gevestigde waarde in de vastgoedwereld in en om Gent.

Contacteer ons hier om uw woning ook op onze website te plaatsen.

Wat wij voor u kunnen doen

VERKOCHTE PANDEN
 • Realistische waardebepaling - Arcade Vastgoed

  Realistische waardebepaling

  De prijsschommelingen van de markt onderstrepen de noodzaak om u door een vastgoedspecialist te laten bijstaan. Arcade Vastgoed beschikt over een uitgebreid netwerk van relaties en over een permanent opgeleid team van vastgoedmakelaars die de vastgoedmarkt op de voet volgen. Een goede prijsbepaling is onontbeerlijk en zorgt ontegensprekelijk voor een vlotte verkoop binnen een redelijke termijn.Laat door ons vrijblijvend een gratis schatting maken

 • Volledige dossiersamenstelling- Arcade Vastgoed

  Volledige dossiersamenstelling

  De permanente wijzigingen op juridisch vlak vormen geen verrassing voor de professionele vastgoedmakelaar. Wij zorgen voor het opvragen van alle verplichte documenten in samenwerking met uw notaris en de daarvoor bevoegde diensten. De stedenbouwkundige inlichtingen worden opgevraagd, een bodemattest, de kadastrale gegevens, …

 • Energieprestatiecertificaat en elektrische keuring - Arcade Vastgoed

  Energieprestatiecertificaat en elektrische keuring

  Het energieprestatiecertificaat, ook EPC genoemd, informeert potentiële kopers en huurders over de energiezuinigheid van de woning. Het certificaat is verplicht vanaf het moment dat een woning te koop of te huur wordt gesteld. Een attest van de elektrische keuring moet door de verkoper van een woning of appartement verplicht kunnen voorgelegd worden aan de koper en aan de notaris.

 • Doelgerichte publiciteit - Arcade Vastgoed

  Doelgerichte publiciteit

  Het onder de aandacht brengen van uw eigendom is een noodzakelijke en belangrijke stap in het verkoopproces. Arcade Vastgoed spaart kosten noch moeite om hieraan maximaal te voldoen. Een op maat gemaakte publiciteitscampagne is onontbeerlijk bij de verkoop van uw onroerend goed. Om het maximale uit de prijs te halen moet een grote doelgroep kandidaat kopers aangesproken worden.

 • Drukbezochte website - Arcade Vastgoed

  Drukbezochte website

  Dagelijks bezoeken honderden geïnteresseerde kandidaat-kopers -en huurders onze website. De panden worden overzichtelijk en op een aantrekkelijke manier voorgesteld. Mooie foto’s en een gedetailleerde beschrijving schetsen de kandidaat-koper een duidelijk beeld van het pand.

 • Groot klantenbestand met potentiële klanten - Arcade Vastgoed

  Groot klantenbestand met potentiële klanten

  Van zodra uw pand in portefeuille komt, krijgen de klanten die zich ingeschreven hebben in ons databestand automatisch een nieuwsbrief met uw pand die mogelijks aan hun verwachtingen voldoet. Die slimme zet leidt af en toe tot een snelle verkoop.